• Zaak met smaak explosie
  • Snoepwinkel voor volwassennen
  • Kwaliteits producten
  • Particulier en MKB
  • Gratis parkeren
Kazen
Wist u dat?

Uitslag onderzoek van alle liters huiswijn te koop in Nederland gepubliceerd in het algemeen Dagblad.

Lees meer >>

Saldocheck

Een wereld aan bijzondere kazen

Bij Huuskes heeft u een ruime keuze in buitenlandse kwaliteit kazen en boeren kazen. De kazen zijn met de grootste aandacht en vakmanschap gemaakt. Iedere kaas wordt op ambachtelijke manier gemaakt en heeft een eigen bijzondere smaak. Niets is zo lekker dan de combinatie van wijn met een heerlijke kaas. Bij Huuskes vindt u ook vele wijnen van topkwaliteit zodat u voor een goede wijn-kaas combinatie bij ons terecht kunt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kaas van Stompetoren

Huuskes levert ook vele soorten kazen (jong, oud, brokkelkaas etc) van het merk Stompetoren. Dit is een relatief nieuwe kaas (sinds 1999) die de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de meest populaire kaassoorten in ons land.

Zoals de naam al aangeeft wordt de kaas van Stompetoren geproduceerd van de koeien nabij het dorp Stompetoren te Noord Holland. Ook de kaasfabriek is vlakbij het dorp gelegen in de plaats Westbeemster.

Kaas specialiteiten

De belangrijkste productgroep kazen van Huuskes zijn de Hollandse en boeren kazen. De Hollandse kazen hebben een eigen unieke smaak en kwaliteit en zijn gerijpt in natuur pakhuizen. De boeren kazen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van naturel tot diverse kruidenkazen.

Diverse voorbeelden uit ons assoritment:

Catering voor uw feest of bedrijfsborrel

Particulieren en MKB bedrijven kunnen ook bij Huuskes terecht voor complete hapjesschalen of eventuele schotels voor uw feest of (bedrijfs)borrel. Deze kunnen vooraf bij ons besteld worden en in overleg bezorgen we het ook graag op het juiste adres.

Actueel

Huuskes Kaas & Delicatessen in Almelo behoort bij de beste 20 Foodspecialiteitenwinkels van Nederland 2013
Lees meer >>

Download hier de wijnbrief

Deze week!
Bekijk hier de reclames voor de komende weken.