• Zaak met smaak explosie
  • Snoepwinkel voor volwassennen
  • Kwaliteits producten
  • Particulier en MKB
  • Gratis parkeren
Specialiteiten
Wist u dat?

Le Campuget boerenwijn Vin de Pays du Gard
Een uitstekende Zuid-Franse landwijn, beter dan menig Châteauneuf-du-Pape

Lees meer >>

Saldocheck

Specialiteiten

In onze winkel kunt u terecht voor bijzonder wereldrijke specialiteiten. U vindt bij ons smaakvolle delicatessen en specialiteiten van hoogwaardige kwaliteit. De veelzijdigheid aan specialiteiten maakt Huuskes tot een winkel met smaakexplosie, waar u terecht kunt voor smaakvol eten voor een onvergetelijk geschenk of een gezellige avond thuis.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Een veelzijdigheid aan specialiteiten en eigengemaakte producten

Vindt een veelzijdigheid aan diverse bijzondere producten bij Huuskes in Almelo. Zo richten we ons veel op eigen gemaakte producten zoals salades, sauzen, cowboy vlees, stoelstenen, grillworst, handgemaakt brood etc.  Alle zelfgemaakte specialiteiten van Huuskes zijn van top kwaliteit waarmee u het goede leven in huis haalt.

Daarnaast hebben we vele kaasspecialiteiten en Italiaanse en Spaanse vleesspecialiteiten, overheerlijke zelfgemaakte Spaanse tapas, bijzondere wijnen en heerlijke soorten olie en azijn. Ook de kruiden, speciale koffie en thee, authentieke bonbons en noten maken Huuskes tot een snoepwinkel voor volwassenen waar passie voor eten en persoonlijke service vooropstaan.

Bijzondere geschenken of catering voor fijnproevers

Lekkere specialiteiten maken de meest bijzondere relatiegeschenken voor fijnproevers. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten die u zoekt om een speciaal geschenk cadeau te geven. Ook voor speciale catering voor bedrijfsborrels of feestjes kunt u bij Huuskes terecht. Vooraf kunt u schotels en hapjes schalen bij ons bestellen welke in overleg op de passende tijd worden bezorgd.

Actueel

Huuskes Kaas & Delicatessen in Almelo behoort bij de beste 20 Foodspecialiteitenwinkels van Nederland 2013
Lees meer >>

Download hier de wijnbrief

Deze week!
Bekijk hier de reclames voor de komende weken.