• Zaak met smaak explosie
  • Snoepwinkel voor volwassennen
  • Kwaliteits producten
  • Particulier en MKB
  • Gratis parkeren
Wijnen
Wist u dat?

Uitslag onderzoek van alle liters huiswijn te koop in Nederland gepubliceerd in het algemeen Dagblad.

Lees meer >>

Saldocheck

Wijnen

Klik hier om u aan te melden voor de gratis wijnbrief!

De lekkerste wijnen vindt u in ons assortiment van bijzondere buitenlandse wijnen. Huuskes verkoopt wijnen uit alle delen van de wereld. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in rode, witte, rosé, mousserende en heerlijke zoete wijnen van uitstekende kwaliteit.

Een greep uit ons assortiment:

Persoonlijke service bij de keuze van de juiste wijn

Bij de keuze in wijnen is er vaak behoefte aan persoonlijk contact en advies. Ook daarvoor bent u bij Huuskes op de juiste plek. Wij kunnen u informatie vertellen over de historie, samenstelling en eigenschappen van de verschillende wijnen. Ook besteden we veel aandacht aan ons aanbod van bijbehorende hapjes voor wijnen. Zo kunnen we u goed voorzien van culinaire adviezen voor een heerlijke avond thuis. Vindt de overheerlijke Champagne, Cava, Prosecco, rode wijn of witte wijn in ons aanbod van bijzondere wijnen voor een culinaire avond of om als prachtig geschenk cadeau te geven.

Een bijzondere wijn als mooi geschenk

Veel bedrijven of organisaties geven een wijn als geschenk aan relaties of personeel. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de passende wijn welke is afgestemd op uw bedrijf of relatie. Zo vindt u in ons aanbod van overheerlijke en unieke wijnen het passende geschenk of de juiste wijn voor uw bedrijfsborrel. U kunt het eventueel compleet maken met heerlijke bijbehorende delicatessen. Desgewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat u de wijnen op tijd in huis wat u kostbare tijd kan schelen.
 

Actueel

Huuskes Kaas & Delicatessen in Almelo behoort bij de beste 20 Foodspecialiteitenwinkels van Nederland 2013
Lees meer >>

Download hier de wijnbrief

Deze week!
Bekijk hier de reclames voor de komende weken.