gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

bijzondere-kazen
Een ruime keuze bij Huuskes

Bij Huuskes heeft u een ruime keuze in buitenlandse kwaliteit kazen en boeren kazen. De kazen zijn met de grootste aandacht en vakmanschap gemaakt. Iedere kaas wordt op ambachtelijke manier gemaakt en heeft een eigen bijzondere smaak. Niets is zo lekker dan de combinatie van wijn met een heerlijke kaas. Bij Huuskes vindt u ook vele wijnen van topkwaliteit zodat u voor een goede wijn-kaas combinatie bij ons terecht kunt.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

camembert
Kaas specialiteiten

De belangrijkste productgroep kazen van Huuskes zijn de Hollandse en boeren kazen. De Hollandse kazen hebben een eigen unieke smaak en kwaliteit en zijn gerijpt in natuur pakhuizen. De boeren kazen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van naturel tot diverse kruidenkazen.

SPECIALIST IN WIJNEN, KAZEN & DELICATESSEN

Welkom bij Huuskes Almelo, de specialist in overheerlijke delicatessen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in bijzondere wijnen, nieuwe producten en overheerlijke delicatessen van uitstekende kwaliteit. Een gezellige avond thuis maakt u compleet met de heerlijke producten van Huuskes Almelo. Wij verwelkomen u graag in onze winkel, welke gevestigd is in winkelcentrum Schelfhorst en waar u uw auto kunt parkeren op de ruime gratis parkeerplaats.

Onze Winkel Huuskes
Binnenhof 37
7608 KH Almelo
0546 867515