gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

Huuskes bonbons
Bonbons voor iedere gelegenheid

Vindt in ons aanbod ook heerlijke authentieke bonbons geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, bruiloft of sinterklaasfeest: chocolade mag niet ontbreken. U heeft een keuze in bonbons van melk, puur en wit met ieder een heerlijke vulling.

heerlijke-bonbons
heerlijke-bonbons
Een eigen smaak

Ieder soort bonbon in onze winkel bevat de beste ingrediënten en heeft een eigen heerlijke smaak. Bij het maken van de bonbons worden grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Zo kunt u voor de mooiste en lekkerste bonbons met ieder een eigen smaaksensatie terecht in onze winkel.

SPECIALIST IN WIJNEN, KAZEN & DELICATESSEN

Welkom bij Huuskes Almelo, de specialist in overheerlijke delicatessen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in bijzondere wijnen, nieuwe producten en overheerlijke delicatessen van uitstekende kwaliteit. Een gezellige avond thuis maakt u compleet met de heerlijke producten van Huuskes Almelo. Wij verwelkomen u graag in onze winkel, welke gevestigd is in winkelcentrum Schelfhorst en waar u uw auto kunt parkeren op de ruime gratis parkeerplaats.

Onze Winkel Huuskes
Binnenhof 37
7608 KH Almelo
0546 867515