gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

Huuskes bonbons
De chocolaterie in Almelo voor bonbons

Bij onze chocolaterie in Almelo vindt u een rijkelijk aanbod aan heerlijke, authentieke bonbons geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, bruiloft of sinterklaasfeest: chocolade mag niet ontbreken. In onze chocolade winkel heeft u een ruime keuze uit bonbons van melk, puur en wit met ieder een verrukkelijke vulling.

heerlijke-bonbons
heerlijke-bonbons
Chocolade met een eigen smaak

De chocolade in onze winkel bevat de beste ingrediënten en heeft een eigen heerlijke smaak. Bij het maken van de chocolade worden enkel grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Zo kunt u gegarandeerd voor de mooiste en lekkerste bonbons, ieder met een eigen smaaksensatie, terecht in onze chocolaterie in Almelo.

HUUSKES: DE CHOCOLADE WINKEL IN ALMELO

Welkom bij Huuskes, de specialist in chocolade in Almelo. Bij onze chocolaterie kunt u terecht voor een uitgebreide keuze uit chocolade, bonbons en andere smakelijke delicatessen van uitstekende kwaliteit. Een gezellige avond thuis maakt u compleet met de heerlijke producten van Huuskes Almelo. Wij verwelkomen u graag in onze winkel, die gevestigd is in winkelcentrum Schelfhorst en waar u uw auto kunt parkeren op de ruime, gratis parkeerplaats.

Onze Winkel Huuskes
Binnenhof 37
7608 KH Almelo
0546 867515