gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

Pakketten

Wijn relatiegeschenken en wijnpakketten

Verras uw medewerkers en relaties dit jaar met een wijn relatiegeschenk of wijnpakket. Een wijn relatiegeschenk valt bij veel mensen in de smaak. Dit is natuurlijk niet zo gek, want veel mensen zien een wijnpakket als een blijk van waardering voor hun inzet en de fijne samenwerking. Dit maakt een wijnpakket een uiterst geschikt relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk, kerstpakket of cadeaupakket.

Wilt u graag een op maat gemaakt wijnpakket cadeau geven of een grote hoeveelheid relatiegeschenken bestellen? Dat kan altijd! Neem daarvoor even contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, te mailen naar info@huuskesalmelo.nl of te bellen naar 0546 - 867515.

Delicatessen cadeaupakket

Naast wijnpakketten en wijn relatiegeschenken, biedt Huuskes Almelo ook diverse delicatessen cadeaupakketten aan. Een delicatessen cadeaupakket is een verzameling heerlijke lekkernijen, samengesteld om iedere gelegenheid om te toveren naar een gezellige avond! Tevens zijn onze delicatessen cadeaupakketten ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket.

Heeft u al eens overwogen een leuk kerstpakket als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of geschenkpakket cadeau te geven of bent u gewoon op zoek naar een wijncadeau? Huuskes Almelo heeft het allemaal in huis. Wij helpen en adviseren u graag!

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
  1. Notenpakket
    € 10,00
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina

Wilt u graag grote hoeveelheden of zakelijk bestellen?

Wilt u graag een grote hoeveelheid of een zakelijke bestelling doen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Geef in uw bericht uw specifieke wensen en bestelling aan ons door. We sturen u dan zo snel mogelijk een offerte met prijs op maat.