gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

Tapas planken

Tapas bestellen in Almelo

Heeft u een gezellige borrel en wilt u daarvoor tapas bestellen in Almelo? Verras uw gasten met verschillende smaakvolle tapas, geserveerd op een unieke serveerplank. U bestelt bij Huuskes Almelo makkelijk en snel tapas voor een verjaardag, borrel, feest of een gezellig avondje thuis. Onze tapasplanken zijn gevuld met heerlijke wereldse specialiteiten. Kortom, heerlijke diverse tapas, gepresenteerd op een mooie serveerplank!!

Heeft u specifieke wensen voor een tapasplank? Of wilt u een groot aantal tapas bestellen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, te mailen naar info@huuskesalmelo.nl of te bellen naar 0546 - 867515. We helpen en adviseren u graag!

Bestel uw tapas in Almelo!

Heeft u een gezellige avond in de planning staan en wilt u graag tapas bestellen in Almelo? Zoek dan vooral niet verder! Huuskes biedt voor elke gelegenheid de meest lekkere tapas in Almelo. Onze tapasplanken zijn gevuld met internationale specialiteiten van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag tapas bestellen in Almelo of heeft u vragen over onze tapasplanken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen, te mailen naar info@huuskesalmelo.nl of te bellen naar 0546 - 867515. We helpen u graag verder!

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. Tapas Plank Deluxe
    Vanaf € 27,00
  2. Tapas Plank Extra
    Vanaf € 25,50
  3. Tapas Plank Basis
    Vanaf € 24,00
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Wilt u graag grote hoeveelheden of zakelijk bestellen?

Wilt u graag een grote hoeveelheid of een zakelijke bestelling doen? Geen probleem! Neem hiervoor contact met ons op door middel van het onderstaande formulier. Geef in uw bericht uw specifieke wensen en bestelling aan ons door. We sturen u dan zo snel mogelijk een offerte met prijs op maat.