gratis_verzending
Gratis verzending

vanaf €60,00

snelle levering
Snelle levering

vóór 16 uur besteld, overmorgen in huis

dagvers
Alles dagvers op voorraad

met zorg verpakt

kwaliteit
De beste kwaliteit

Pinda's en noten uit eigen branderij

Graham’s Blend Nº 12 Ruby Port

Levensgevaarlijk lekker!!

"On the Rocks" of "In the Mix" je gaat uit je dak, mits deze topper goed gekoeld is. Tip: Tête de Moine, prima combinatie.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Graham’s Blend Nº 12 Ruby Port
stars

Land herkomst

Portugal


Schroefdop

nee


De Graham's Blend Nº12 daagt traditionele ideeën uit over wat een Ruby Port zou moeten zijn. De allereerste Graham's Ruby Port - speciaal - gemaakt om te mixen. Toegankelijke blend voor mensen die kennis willen maken met Port. Frisser en aromatischer en met een alcoholpercentage van 19%.

Meer informatie
Land van herkomst Portugal
Lekker bij after dinner, relax moment
Schroefdop nee
Wijn Spijs

Cocktail!
Speciaal geblend om te mixen en veelzijdig in smaak. Te gebruiken in een eenvoudige, als in een meer ingewikkelde cocktail.

Informatie

De wijngaarden van Graham's Port


De Douro vallei in Portugal is het oudste wijngebied ter wereld met een beschermde herkomstbenaming. Het gebied is ruig en bergachtig, met een bodem die voornamelijk bestaat uit leisteen en graniet. Op de steile hellingen langs de rivier de Douro liggen op ontelbare terrassen de wijngaarden, waaronder die van Graham's.

Graham's heeft vijf bergachtige wijngaarden. Elke wijngaard heeft de maximale 'A' klasse en veel van de oorspronkelijke flora die onder de druiven groeit is bewust behouden. Dit komt ten goede aan de inheemse biodiversiteit. Graham`s is ervan overtuigd dat bij het intact laten van de unieke en krachtige eigenschappen van deze regio, dit bijdraagt aan de unieke en krachtige expressie van deze streek in de Port. De vijf wijngaarden zijn: Quinta Dos Malvedos, Quinta Do Tua, Quinta Das Lages, Quinta Da Vila Velha en Quinta Do Vale de Malhadas.

Ligging


De druiven voor deze Port komen uit de Douro vallei. De oogst vindt in de nacht plaats in de hoogstgelegen wijngaarden, waardoor de ultieme frisheid bewaard blijft.


Vinificatie


De druiven worden 's nachts handmatig geplukt op de hoogstgelegen wijngaarden, zodat ze hun frisheid behouden.