Parmigiano reggiano
150 gram
Parmigiano-Reggiano is een wereldberoemde kaas, gemaakt volgens eeuwenoude tradities en rijk aan calcium, vitamine A, B en proteïnen.
Zowel de productie van de melk als de kazen vindt plaats in de provincies Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna ten westen van de rivier Reno en Mantua ten oosten van de Po. Dit alles wordt bewaakt en gecontroleerd door het Consortium. "Parmigiano 24 maanden gerijpt" is een bijzondere kaas met een sterke, maar goed gebalanceerde smaak en een intens aanhoudend aroma. De beste kwaliteit melk en extra lange rijping maken deze kaas uitzonderlijk goed.
Lekker bij een goed glas wijn en bij veel culinaire creaties.
Informatie | Rijping: Vierentwintig maanden Soort kaas: Hard Soort melk: Gepasteuriseerde koemelk Dierlijk stremsel: Ja Vetgehalte: 32 % Land van Herkomst: Italië |
---|---|
Allergenen & ingrediënten | Ingrediënten |