heerlijk-vleeswaren
Vleeswaren

De heerlijkste vleeswaren en kazen vindt u in het uitgebreide assortiment bij Huuskes Almelo. Bij Huuskes draait het om passie voor eten. In het assortiment van de heerlijke vleeswaren vindt u bijzondere mediterraanse lekkernijen uit onder andere Italië en Spanje. Ongetwijfeld vindt u in deze wereld aan lekkers de vleesspecialiteit die u zoekt.

pancetta
vleeswaren
Kwaliteit uit Italië of Spanje

Voor kwaliteit vleeswaren kunt terecht in onze uitgebreide winkel. Denk hierbij aan vleesspecialiteiten als Serranoham Reserva, Jambon Iberico, Chorizo Iberico en Fuet. Wij importeren exclusieve vleeswaren uit onder andere Italië en Spanje waarmee we een grote variëteit aanbieden van overheerlijke hammen, worstsoorten, rookvleessoorten en patés. In ons aanbod van vele soorten vleeswaren kunt u de juiste ingrediënten vinden voor een smaakvolle eetsensatie.

SPECIALIST IN WIJNEN, KAZEN & DELICATESSEN

Welkom bij Huuskes Almelo, de specialist in overheerlijke delicatessen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in bijzondere wijnen, nieuwe producten en overheerlijke delicatessen van uitstekende kwaliteit. Een gezellige avond thuis maakt u compleet met de heerlijke producten van Huuskes Almelo. Wij verwelkomen u graag in onze winkel, welke gevestigd is in winkelcentrum Schelfhorst en waar u uw auto kunt parkeren op de ruime gratis parkeerplaats.

Onze Winkel Huuskes
Binnenhof 37
7608 KH Almelo
0546 867515